divendres, 22 de desembre del 2017

Despedim el primer trimestre

Així despedim el primer trimestre, fent un cop d'ull a allò que més ha agradat, coses bones que ens han dit, coses que he après, coses que he de millorar i 3 objectius pel segon trimestre. Molts han estat molt sincers respecte a les coses que han de millorar i això és genial! Els tallers de cuina i la visita a Tirme han agradat molt.

A nivell de grup, vàrem estar xerrant sobre quines coses sabem fer molt bé com a grup: ajudam al company quan ens ho demana la mestra, feim en silenci la feina en el quadern, mos duim bé...

I alguns aspectes a millorar que han destacat ELLS: fer feina en grup intentant que tots participin d'una manera equitativa, evitar interrompre les explicacions, no "desbaratar-nos" quan feim activitats més obertes o lliures, jugar més junts al pati... Això ha donat peu a fer un debat, ja que jo consider que dins la classe tots se relacionen bastant bé. Els hi fet la reflexió de que observin com estan col·locats estratègicament dues nines i dos nins (llevat d'una taula que són 3 nines i 2 nins) i que evit posar amics o amigues junts per tal que "coneguin" més als altres. El fet que fora de classe no vulguin jugar junts, no me preocupa perquè l'ambient dins la classe és bò, i no obligaré als nins a deixar de jugar a futbol o a les nines a jugar a futbol però és cert que tenen un joc molt diferenciat i pens que s'ha de respectar, sempre i quan no afecti al clima de grup.

Aquests dies darrers de trimestre que ja esteim tots més cansats i nerviosos per l'assaig, les notes, el concert, el taller de cuina dels mantecados, la xocolatada... els hi he donat l'enhorabona perquè ho han fet molt bé (un petit "toque d'atenció" va ser necessari al taller de cuina, però res greu!). No és fàcil a aquestes alçades i vos puc assegurar que estic ben satisfeta del seu comportament i els hi he fet saber.

En resum, tenim moltes coses que feim bé. Evidentement la mestra també ha fet autorreflexió sobre com ha anat el primer trimestre ;-) i quines coses se poden millorar.

ENS VEIM EN EL SEGON TRIMESTRE!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada